top of page
Sök
  • Skribentens bildMonica Wiksten Gideonsson

BOKRELEASE !!!

Efter en lång väntan finns äntligen boken ute hos nätbokhandlarna! Läs mer här var du kan köpa boken. Vill du köpa ett signerat exemplar direkt av mig går det naturligtvis finfint. Beställ enkelt via detta formulär där du även kan välja vad det ska stå i signeringen.På många sätt känns det som att boksläppet hände redan för två månader sedan när jag fick hem leveransen av de första 325 tryckta exemplaren och kunde börja distribuera till butiker och personer som beställt boken i förväg. Det var en häftig känsla!


Men detta är förstås också stort. Har nog bara inte smält det riktigt än. Att min debutroman faktiskt finns ute i nätbokhandeln för alla och envar att köpa. Den finns dessutom katalogiserad i Bokinfo där övriga bokhandlare kan beställa böcker, till exempel Ugglans bokhandlare runtom i Sverige. Jag vet redan några Ugglananslutna bokhandlare som vill köpa in boken till deras sortiment.

Hur häftigt?!?


Ja, det ska bli verkligt spännande att följa utvecklingen. Det är lite som att släppa sin bokbebis ut i världen, har inte riktigt koll nu längre och det får man acceptera och vänja sig vid. Det är ju fantastiskt att boken börjar leva sitt eget liv nu när den når fler och fler läsare.


Ha en fin dag därute!

Monica

17 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

10 tips för att bli en bättre författare

Om du vill utvecklas som skribent eller författare finns olika knep att ta till. Här listar jag 10 tips för att bli en bättre författare som funkat för mig. Skriv varje dag, även om det bara är några

Comentários


bottom of page